Bøker etc

«Amanda Guff» handler om psykiatri på ville veier, slett politihåndverk og en konfeksjonsfabrikkeier som tar for seg – var det noen som sa at småbylivet er kjedelig? Denne grafiske romanen tar bl.a. for seg ungdom med musikalske ambisjoner i Molde på 1970-tallet, og dagens storbylivs kalde håndtering av en forfyllet og overvektig middelaldrende dame som går på snørra like før jul. Det meste går i grunnen på tverke for Amanda Guff.

Amanda er ei tøff dame som har levd på livets skyggeside det meste av livet. Vi følger hennes liv fra hun kommer til denne verden en iskald februardag i 1960, til hun som godt voksen blir midtpunktet i en meget spesiell juleferie på et luksuriøst pensjonat på Østlandet et sted….

142

Kr 347,-
Boken kan også bestilles på: svein@mjelvedesign.net

Bok, Amanda Guff

Grafisk roman, innbundet 300 sider. Prisen gjelder inkl. frakt. Boken selges også for kr 470,- fra mitt kontor, mjelve.design i Amtmann Krohgsgate 2, Molde

590,00 Kr

«Den siste hERREaFTEN» er en bok til inspirasjon og glede for alle herrer som ønsker å arrangere festlige herrelag for seg selv og andre. Forfatteren og herrene Robert Simensen, Frank Sundsbø og Jo Tore Bæverfjord, har i ti år på rad arrangert et årlig sammentreff for likesinnede like oppunder jul. Hensikten for for oss i «herreaftenkomitéen», har ikke vært annet enn at vi synes det er trivelig med sosialt samvær en gang i mellom og at vi har stor glede av  å servere god mat (gjerne selvlaget), synge muntre sanger og å fortelle gode (eller dårlige) historier og vitser til hverandre.

Boken er rikt illustrert med fotos og illustrasjoner, matoppskrifter, allsanger, historier og detaljerte beskrivelser av hva som må til for å få til en alle tiders fest for 60 feststemte herrer fra alle samfunnslag. NB! Dette er ingen bok for snobber.

Den siste Herreaften

Boken kan også bestilles på: svein@mjelvedesign.net

Bok, Den siste hERREaFTEN

128 sider, 24,5 x 17,5 cm. Innbundet Kr 260,- er inkl. frakt kr 60,-

260,00 Kr

 

«Den siste hERREaFTEN – filmen» er en dokumentarisk skildring bygd på den oppskrytte boka med samme navn. Filmen viser hvordan en grå hverdag forandres til en forrykende fest av tre godt voksne herrer fra Molde – og en guttunge fra Steinkjer. Med på lasset har de en fantastisk bukett bestående av vitsemakere, løgnhalser, musikere og andre døgenikter. Molde har sikkert mye stort og flott å vise frem, noe som IKKE kommer frem i denne dokumentaren. Her er det kun de ubetydelige detaljene som teller.

Herreaften filmcover

Filmen kan også bestilles på svein@mjelvedesign.net

Den siste hERREaFTEN, dokumentarfilm

Varighet: 1 t. 27 min.

160,00 Kr